Boganmeldelser

Ting min søn skal vide om verden

Ting min søn skal vide om verden (2016) er skrevet af Fredrik Backman, og er en fars fortælling til sin søn om hvad verden er og hvad livet indebærer.

Som i efterhånden nok har lagt mærke til, så er jeg vild med Backman. Jeg elsker hans bøger. Alle sammen. Og den her er ingen undtagelse. Til gengæld var den meget anderledes. Den lignede ikke de andre på nogle måder, og jeg vil nok heller ikke kalde den en roman. Den føles lidt som et utroligt langt brev. Ikke langt i den forstand, at den er kedelig, for det er den slet ikke. Jeg har siddet og grint højt mange gange af den her bog. Jeg har smilt så meget, og jeg læste den på tre dage. Jeg er ellers ret dårlig til at læse meget ad gangen, og tager ofte bøger over små bidder i lang tid.

Noget som virkelig rørte mig ved den her bog, var, at den ikke bare var til hans søn. Bogen er en kæmpe kærlighedserklæring til hans hustru. Og jeg er så vild med det.

skaermbillede-2017-01-03-kl-15-21-24-768x769

Dens opbygning var ret sjov. Den er delt op i almindelige kapitler, dialogkapitler og sådan nogle bitte små

kapitler med noget jeg ikke en gang ved hvad jeg skal kalde. Råd? Måske. Jeg har postet et eksempel 😉

Den er super let læst. Alle kan være med. Men jeg følte ikke den var kedelig. Jeg vil absolut ikke kalde den et sprogligt mesterværk, men det var helt klart smuk og rørende og en bog som jeg synes alle bør læse. Ikke kun forældre.

Der er egentlig ikke super meget mere jeg vil sige, for jeg vil ikke røbe noget fra den. Jeg synes bare du skal skynde dig at købe den eller løbe på biblioteket efter den og sætte dig ned med en god kop the og et tæppe og gerne med dine katte på skødet mens du læser den her bog, for åh hvor var det lige den vinterlæsning jeg havde brug for.

 

★★★★★

//Cecilie

Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.