Boganmeldelser

#GIRLBOSS

Hvis disse år overhovedet har lært mig noget, så er det følgende: Du kan aldrig flygte. Aldrig nogensinde. Den eneste vej ud er ind.” – Junot Diaz

#GIRLBOSS

Sophia Amoruso udlever den amerikanske drøm. Hun har arbejdet sig op fra bunden, kæmpet sig igennem enhver tænkelig prøvelse, og nu skriver hun om det. Takket være en humoristisk skrivestil og en stor kærlighed for det hun laver er bogen langt mere fangenede end forventet. Jeg sad med den i hånden, og tænkte: “Det er slet ikke noget for mig, jeg er ikke interreseret i hverken vintage tøj eller at starte min egen forretning.” Men som en ægte bog-nørd skulle jeg jo lige læse de første par sider… 271 sider senere, og jeg har læst det hele.

Jeg kom måske ikke derhen, hvor jeg have tænkt mig, men jeg tror, jeg endte der, hvor jeg skulle være.” – Douglas Adams

Bogen er ikke kun for #GIRLBOSSES, men er også anbefalelsesværdig til #DUDEBOSSES! Sophia er ærlig, sjov og inspirerende i så høj grad at jeg flere gange tog mig selv i at stoppe op og lægge hendes visdom ned over mig eget liv. Hendes kapitel om stil, og om hvor vigtig det er at være tro mod sig selv, og stå ved hvem man er handlede objektivt mest om tøjstil, men for mig handlede det om personlighed. Hendes udsagn om at fiasko og succes kun er noget der er skabt i ens eget hovede, satte straks spørgsmålstegn ved min egen eksistens. Men hun har ret! Alt er en process og det er kun dig der vurdere om det lykkedes eller ej.

Vær tro mod dig selv, vær ærlig og stå ved det du tror på. Lad vær med at gøre ting fordi andre siger det, mærk efter og tro på din mavefornemmelse. Hvis du ikke forstår noget så spørg! Og hvis du ønsker at være en ægte #GIRLBOSS så sørg for at lav noget du elsker! Tak til Sophia Amoruso og Gyldendal Business for at have lavet og udgivet denne fantastiske bog som ligger så langt væk fra alt andet i samme genre.

#GIRLBOSS er ikke en hjælp til selvhjælps bog, men en blanding af gode råd, ærlige historier og Sophias eget syn på livet. Tag alting med et gransalt, og bogen er lige præcis hvad du har brug for. En sjov biografi eller en seriøs håndbog til livet. Den er lige hvad du ønsker! Desuden er en hver bog der starter med at referer til Vilde Rolf (tegnefilmen) en bog, der er værd at læse!

Jeg er slem, og det er godt. Jeg vil aldrig blive god, og det er ikke så slemt. Der er ingen andre, jeg heller ville være end mig” – Vilde Rolf

★★★★★
//Samantha Nielsen

 

EKSTRA:

I min videre research har jeg fundet ud at at Netflix har taget #GIRLBOSS ind som serie. Det glæder jeg mig til! Jeg håber de forholder sig troværdigt til Sophias historie, og  ikke laver det hele om til for meget sitcom.

 

Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.