Bogsnak

Feriebøger

I weekenden drager vi på roadtrip igennem Europa. Primært Østeuropa. Jeg glæder mig helt vildt, og har set frem til den her tur et godt stykke tid. Vi pakker bilen med tøj, solbriller, solcreme, europakort, guitaren og selvfølgelig bøger. Jeg har prøvet at vælge nogle bøger ud til turen, men er selvfølgelig bange for, om det min er nok. Jeg har lige købt alle tre 1Q84 af Haruki Murakami i dag, så de tre kommer selvfølgelig med. Jeg er rigtig spændt på dem, da de har været super hypede, og det kan jo, som altid, både være godt og skidt. Jeg bliver ofte skuffede over hypede bøger, men jeg jeg prøver at læse dem og ikke tænke på det jeg har hørt imens.

Så er der Før vi siger farvel af Grøndahl. En af mine yndlingsforfattere. Jeg er lige startet på den, så den bliver den første jeg læser på turen. Jeg er vild med Grøndahls evne til at forme virkeligheden og fremvise den så skrøbelig og tung. Han er super dygtig, og jeg glæder mig til at komme længere ind i bogen.

Den sidste er Skyatlas af David Mitchell, som jeg faktisk købte fordi den er smuk. Men den handler især om at fare på eventyr, så jeg synes så absolut den er passende, og jeg glæder mig!

Jeg ender nok med at fiske et par mere med, især nogle digtsamlinger.

Hvilke bøger skal i læse hen over sommeren, og er der nogle bøger i skal genlæse i anledningen af denne smukke årstid?

Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.