Personligt

Om at gøre alt det, man gerne vil

Kære jer.

Jeg føler lidt, jeg har svigtet. Der er formentlig ikke så mange, der følger med endnu. Jeg har ikke haft bloggen vildt længe, og så læser jeg ikke så hurtigt, som rigtig mange andre bogbloggere. Det er så sejt, hvor gode de er, til at give sig tid til at læse, og jeg er nok ikke helt så god til at fange følgere, når jeg ikke får anmeldt ligeså tit, og jeg arbejder på ideer til andre indlæg imellem, som selvfølgelig også vil handle om bøger.

Og nu er det meget længe siden, jeg sidst har anmeldt noget. Jeg tænker ofte, om jeg bør have bloggen. Men jeg vil rigtig gerne have den! Jeg vil gerne fortælle om de bøger jeg læser. Især fordi de fleste af de bøger, sjældent bliver anmeldt af bloggere nu til dags. Og jeg synes det er fedt med alsidighed. Jeg har bare SÅ mange ting, jeg gerne vil. Kender i det? Jeg vil gerne øve guitar, spille computer, ses med mine venner, tage på café, skrive poesi og få lavet al min forberedelse til undervisning samt læse skønlitteratur. Og den største grund til, at der er så langt i mellem pt. er simpelthen, at jeg synes det er enormt svært, at få læst skønlitterært lige nu. Og det er det, fordi jeg startede på universitetet i september. Jeg glædede mig rigtig meget, og jeg elsker det! Men der er SÅ meget at læse, at jeg nærmest føler mig skyldig, når jeg læser noget, der ikke er til undervisningen. Simpelthen fordi det i forvejen er svært at nå med alt det andet jeg også vil.

Men jeg prøver at få det til at hænge sammen, og jeg vil prøve at få læst lidt mere skønlitteratur. Jeg håber at i vil hænge på. På et tidspunkt skal jeg nok få bloggen rigtigt op at køre. Lige nu går det bare lidt langsomt. Der sker mest på instagram, så kig gerne der: katogkaffe.

Kærligst, Cecilie.

Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.