Bogsnak, Musiksnak

Update juni 2018

Lad os lige prøve med en update på hvad der kommer til at ske. Jeg har sommerferie, og det giver en masse læse- og musiktid. Jeg læser dog ikke vildt hurtigt, eller jo det gør jeg, men jeg kan ikke li at færdiggøre bøger for hurtigt. Så forvent ikke et hav af anmeldelser. Men bare rolig, der kommer nogle til bogfølgerne ❤ Udover det arbejder jeg på næste måneds playliste, som denne gang kommer til at være på youtube, og kommer til at bestå af pisse fede live numre. Så hvis DU har et forslag til et fedt live-nummer, så smid mig et link på Instagram. Så kan det være det kommer med på min liste, hvis jeg også synes det er mega fedt!

Udover det så tager jeg i morgen i Pumpehusets byhave kl 16 for at høre Moon loves honey og Klimaforandringer. To bands jeg aldrig har hørt før. Jeg tænker jeg ikke bør lytte i forvejen. Jeg elsker overraskelser. Så det er jeg super spændt på, og det vil der komme et lille indlæg om.

Klokken 22 holder Riesen bar et arrangement de kalder Psychedelic soul med en dj i et par timer, som jeg overvejer at tage til, hvis jeg ikke er blevet for træt. Noget jeg helt klart også vil skrive lidt om, hvis jeg oplever det.

Desuden er jeg i gang med at læse Kafka på stranden. Ind til videre har det virkelig fanget mig, men det er jo det Murakami kan. Jeg tror det bliver en positiv anmeldelse, men lad os nu se om det holder.
Bjørneby har jeg lagt lidt væk. Den kan ikke rigtig fange mig, hvilket jeg er super ked af, for Backman har ellers fanget mig enormt med sine andre bøger.

På arbejde i går gik jeg lidt død i scannerne, og tænkte jeg ku lytte til en lydbog og er begyndt på Skyatlas som jeg også har som fysisk bog. Indtil videre er det utroligt anstrengt fortalt, men starten foregår også i 1800tallet, så jeg håber det bliver bedre.

Hvad har i gang i derude i sommeren? Min Instagram er altid åben for kommentarer ❤

Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.