Koncerter, Musiksnak

Astro Buddha Agogo – Koncert

Den 12/7 var Pumpehusets Byhave fyldt med mennesker. Alle generationer var repræsenterede blandt publikum, og glæden hang i luften hos havens gæster. Astro Buddha Agogo skulle spille klokken 19.

Jeg kan ligeså godt sige det som det er. Jeg ved absolut intet om jazz. Det har aldrig sagt mig så meget, og jeg har ofte forbundet det med noget rodet og stressende. Det ændrer dog ikke på, at jeg elsker live-koncerter og især de gratis, så jeg skulle da helt klart opleve dette.

Og det er jeg virkelig glad for jeg gjorde. Stemningen smittede hurtigt af. Øllene var kolde, børnene dansede og haven var fyldt. Den danske trio, bestående af tre mænd på sax, trommer og elektrisk klaver, var ligeså i fremragende humør, og musikken gik i gang.

Jeg må indrømme, at jeg faktisk syntes det var ret fedt. Det hele. Når jeg hører musik er teksterne som regel en meget vigtig del af det hele for mig. Og jeg frygtede lidt jeg ville mangle dem. Men det gjorde jeg ikke. Jeg havde den vildeste optur over trommeslageren, der var vanvittigt dygtig, og gav sig 100% til sine soloer. Det var virkelig wow, og jeg havde til tider svært ved at styre mine benbevægelser.


Jeg ved ikke om det er noget musik, jeg ville sætte på hjemme. Men jeg ved, at koncerten var en vildt god oplevelse, og de fik mig i vidt godt humør. Så tak for det. Og tak for i går.

Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.