Månedens playliste, Musiksnak

Månedens playliste – September

I sidste måned havde jeg fornøjelsen af at være på Uhørt festival i København. Det er en to dages festival, der er gæstet af upcoming bands indenfor dansk musik. Jeg var der første gang i 2016 og det er altså et super fedt koncept, der ikke er bange for at have mange forskellige genre med. Derfor har jeg lavet en playliste med sange fra kunstnere på dette års Uhørt Festival som jeg var særligt glad for.
Her vil jeg især fremhæve tre kunstnere: Cecilie Dimma, der var super stærk live og hvis fans også især var med til at skabe en god stemning. Hendes musik er følsom og hendes stemme varm og blød. Takykardia som var en gruppe jeg blev nysgerrig på pga. forsangerens glitrende bukser. Ja, jeg er virkelig nem. MEN jeg er også nem at skræmme væk igen, for jeg er kræsen. Det blev jeg bare ikke. For det her super drømmende, skæve musik blev gjort så levende med deres ret så fantastiske forsanger, der dansede og forsvandt ind i musikken som bare fanden. Hun var sågar nede og danse med publikum til et af numrende i slutningen. Og Guldimund som ikke var uhørt for mig, da jeg oplevede ham varme op for Fribytterdrømme på Hotel Cecil. Jeg forventede derfor lidt ala det samme denne gang, men det var slet ikke hvad jeg oplevede. Hvad der på Hotel Cecil var en smuk siddende koncert, var denne koncert fyldt med energi og styrke. Der er noget ganske særligt over denne mand, der stod i sin røde skjorte og sit gyldne lange hår og virkede stadig lidt genert på en meget skrøbelig og kunstneragtig måde. Ikke påtaget, bare.. smuk. Og hans tekster er så vanvittigt godt skrevet. Det gør mig så glad. Jeg sad og lyttede til TIl Min Mælkebøtte en aften derhjemme nogle dage efter og begyndte at græde…

 

Derfor har jeg lavet denne her playliste for september, for i ved at jeg elsker dansk musik og i ved at jeg elsker at lære nye kunstnere at kende. Uhørt Festival er et super godt koncept, så støt op om dem og tag med næste år. Det er ikke en gang dyrt. Selv i regnen var det skide hyggeligt i år.

Playlisten er på Spotify er ligger her. Ellers kan den findes under navnet Uhørt 18.

Standard

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.