Om

Jeg startede Kat og Kaffe sidste år, af den meget simple årsag: Jeg elsker bøger. Jeg elsker at læse, jeg elsker at skrive, jeg elsker litterære arrangementer, jeg elsker ordenes magt, kunsten, styrken og meget mere.

Mine anmeldelser er ikke så hyppige, men de er ærlige og der er brugt tid på dem, der er tænkt meget over dem, og der er rettet en masse i dem.

Jeg er en kvinde på 24 år, der bor i Sydhavnen, København. Jeg læser Informationsvidenskab og Kulturformidling (bachelor) på Københavns universitet. Derudover er jeg fotograf på to oplæsningsscener: Ord & Cocktails og Ord i Karens Minde. Jeg er studiemedhjælper på Det Kongelige Biblioteks digitaliseringsafdeling, og læser korrektur og er grafiker på forlaget Copenhagen Storytellers.

Min store drøm er at arbejde med litteratur. Det er der mange måder at gøre på, men jeg lader tiden vise, hvilken vej jeg vil gå. Jeg ændrer ofte mening, og finder tit nye og sjove muligheder, jeg ikke før havde tænkt over. Jeg har f.eks. i mange år haft en idé om, at jeg skulle læse dansk eller litteraturvidenskab, men faldt over Informationsvidenskab og kulturformidling sidste år på Københavns Universitets instagram, og syntes den passede meget bedre til mig.

Og nu er jeg her, og jeg prøver at få læst så meget so  muligt, men som i kan se har jeg masser at lave, og det elsker jeg ligeså meget som jeg elsker bøger.

Jeg håber i vil nyde at følge med.

 

Skærmbillede 2017-11-05 kl. 15.07.36